Riktigt, riktigt maffig och god blev den här glutenfria fruktkakan som jag lyckades åstadkomma igår. Jag lät körsbären ochrussinen dra i lite päroncognac över natten, och blandade sedan med ytterligare frukt och nötter
Om du är nyfiken på fler recept på glutenfria bröd så hittar du flera av mina recept här. Tillsätt russin, tranbär och frön genom att vända ner dem i degen med en slev
Näringsrikt med mycket fibrer och stor andel proteinrika frön som mättar. Att nattjäsa glutenfritt bröd är inte lika lätt att lyckas med som med tex råg eller vetedeg
Och den kommer i form av en brownie med apelsincest ochvalnötter. Det är så pass förvirrande att jag bestämde mig för att strunta i att hoppa på mitt flyg till Milano i morse, och istället stanna hemma några dagar extra så att jag får all information jag behöver från Skatteverket innan jag tar tag i att prata med Agenzia delle Entrate (Skatteverket i Italien)
Häromdagen hade jag lite fula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver Vanilj och kanelVispa allt med elvisp till en jämn smet, låt svälla 10 min. 1 dl valnötter grovhackade
Att baka med mycket ägg och Pofiber istället för mjöl, är lite annorlunda när man som jag är van vid att baka med glutentrådarnas effektiva bakegenskaper
Toppa med kakaonibs och krossade valnötter. Mixa ihop samtliga ingredienser med en stavmixer. valnötter. Muffinsarna går utmärkt att förvara i kylskåpet och ta fram vid behov
Toppa med kakaonibs och krossade valnötter. Mixa ihop samtliga ingredienser med en stavmixer. valnötter. Muffinsarna går utmärkt att förvara i kylskåpet och ta fram vid behov
Glutenfritt, mjölkfritt ochmed massor av näring med superfoods som ägg, valnötteroch spenat. Hetta upp pasta i pannan med spenatblandningen och tillsätt äggen
Blanda alla torra ingredienser, smält under tiden smöret, rör ihop med det torra, rör sedan ner fil och sirap, smeten behöver inte vispas utan bara röras till jämn konsistens
Testa dig fram med citronsaften. Hacka under tiden valnötternaochrussinen. Blir värmen för hög, så blir fudgen hård och smulig, kokar du däremot inte tillräckligt, så blir den seg och klibbig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.