Glutenfria chokladmuffins
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 g smör, mjukt
  • 12 dl kokossocker
  • 12 ägg
  • 13 ½ dl glutenfri mjölmix, till exempel Lailas mjölmix, eller blanda själv
  • 1½ dl kakao
  • 12 tsk bakpulver
  • 12 msk stevia
  • 11 tsk vaniljpulver
  • 11 ½ dl kesella, 10 procent
  • 150 g mörk choklad, sockerfri, grovt hackad
  • 11 ½ msk kakaonibsSätt ugnen på 200 grader.
  • 1 Vispa smöret och kokossockret poröst.
  • 1 Tillsätt ett ägg i taget.
  • 1 Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med kesellan. Fyll i smeten i pappersformar i en muffinsplåt (har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga).
  • 1 Lägg på chokladbitarna och strö över kakaonibsen.
  • 1 Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.