Glutenfria chokladbollar
Glutenfritt med Sandra
Glutenfritt med Sandra
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • En riktigt god choklad boll är svårslagen till kaffet! men att göra en god utan havre har varit svårare en jag trott men efter en del försök så har jag tagit fram ett recept på en boll som med glädje får bära namnet chokladboll!:)
  •  
  • Du behöver
  • 125 g rumstemporerat smör eller margarin
  • 1,½ dl socker
  • 1 tsk vaniljpulver eller ekstrakt
  • ½ tsk salt
  • 1 dl quinoa flingor
  • 1 dl kokos plus kokos att rulla bollarna i
  • 2 msk kakao
  • 2 msk starkt kaffe
  •  
  • Gör så här
  • 1. Lägg alla torra ingredienser i en skål och blanda dem väl.
  • 2. Tillsätt fettet och kaffet och blanda allt till en jämn smet
  • 3. Forma små bollar och rulla dem i kokos
  • 4. Ställ dem kallt en timme
  • 5. Koka kaffe och njut!!!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.