Dock så är det väldigt skönt med ledighet. Glutenfria Lussebullar (Naturligt glutenfria). De bröden som ni inte äter medsamma håller sig fräschast i frysen
( Nästan likadana som Pepparkaksbullarna fast med mer frön i. Varför köpa onyttiga frallor till helgens långfrukost när man kan baka egna nyttiga, snabbt och enkelt
man kan göra det här brödet både med jäst och med bikarbonat. Klicka i smeten i formen och pudra rejält med rårismjöl över ytan så att det täcker smeten helt
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Men när första kommentaren är "det här är det godaste brödet jag någonsin ätit" då känns det som att försöket medglutenfria frallor slog väldigt väl ut
Häll upp smeten i en brödform med ett bakplåtspapper i. Kokos – och bovetemjöl är en riktigt smarrig kombo i bröd och det här är verkligen så lättlagat det kan bli
Tillsätt honung och filmjölk i bunken med de torra ingredienserna. Blanda havregryn, fiberhusk, bovetemjöl, sesamfrön, solroskärnor, bikarbonat och salt i en bunke
Förmedlat från Hemmets Journal med vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. De här baguetterna är verkligen goda och ovanligt bra för att vara glutenfria
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.