Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld medaftereight, toppad med en fluffig päronfrosting
En chokladmuffins smaksatt medaftereight och toppad med en chokladfrosting. Smält smöret och blanda med gräddfil och espresso, vänd sedan ner i äggsmeten
Det är ingen hemlighet att jag älskar AfterEight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men aftereighten gjorde den sega insidan ännu segare
Kladdkaka medaftereight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20aftereight bitarSmält smör och blanda ner grädde och aftereight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Blanda med smöret. Vispa grädden löst och skeda försiktigt ner den i chokladblandningen. Ta undan 5 AfterEight,smält resten i vattenbad. 200 g AfterEight. 3 dl vispgrädde
Servera med lättvispad grädde. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g Aftereight. 100 g Aftereight
Vispa grädden och sen är det bara att garnera dem med en klick grädde och chokladhjärtan. En helt gudomlig och relativt enkel dessert, lite pill är det med skålarna men de kan man göra någon dag innan
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfterEight-choklad. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.