Ibland får man testa något nytt, denna gången testade jag att göra äggfria chiavåfflor. Dessa pancakesen va verkligen supergoda och man höll sig mätt på dem länge, win-win helt enkelt
Dessutom har jag märkt hur skadligt det är för både mig själv och andra att benämna mat som nyttig vs onyttig och endast fokusera på kroppen och inte sinnet - därför har jag jobbat hårt med detta och har inte längre några "förbud" (jag vet, sjukt, jag hade det innan och det var farligt nära tvångsmässiga förbud a la ätstörningar)
Då jag har två potatisbullsälskande ungar OCH dessutom är dom två våffelälskande ungar (plus en man som älskar potatis med än HåkanBråkan) så slår det här inte fel på något sätt här hemma - varken hos stora eller små
Choklad, kikärtor och frösmör är väl gott tillsammans. Vi har sedan tidigare ett recept på otroligt goda och enkla Chocolate chip cookies med mandelmjöl, men det finns flera personer som av olika anledningar inte vill eller kan använda nötmjöler
Jag minns från min barndom att de var lite peppriga och inrullade i florsocker-kristaller. Nuförtiden görs de med olika fyllningar och vill man skippa florsocker så kan man rulla de i sesamfrö, pumpafrö, solrosfrö eller annat frö som man vill, (men de blir inte samma utan sesamfrö
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.