Glutenfri vegopaj med smakrik champinjon- och persiljefyllning
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosnötsmjöl
  • ½ dl malda psylliumfröskal (från Urtekram denna gång)
  • 1 msk PO-fiber
  • 2 krm salt
  • 100 g smör - eller mjölkfritt margarin
  • 1 medelstort ekologiskt ägg
  • 325 - 350 g färska champinjoner
  • 4 vitlöksklyftor ½ gul lök eller 1 schalottenlök 1 kruka storbladig persilja
  • 1 tsk svampsalt
  • 1 dl grädde
  • 50 g färskriven parmesan
  • 2 ägg smör/olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.