GLUTENFRI TACOPAJ MED KRÄMIG TOPPING
Malin's Diner
Malin's Diner
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri tacopaj
  • Pajbotten
  • 150 g smör
  • 2 dl pofiber
  • 3 tsk fiberhusk
  • 1 1/2 dl mandelmjöl
  • 1 tsk flingsalt
  • Fyllning
  • 500 g nötfärs
  • 1 påse tacokrydda
  • 1 dl vatten
  • 1 gul lök
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 msk Hellmanns majonnäs
  • 2 vitlöksklyftor 3 tomater 3 dl riven smakrik ost (Kvibille cheddar)
  • Flingsalt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.