Glutenfri tårta med browniebotten, hallonpannacotta och chokladmousse
brinkenbakar.ellematovin.se
brinkenbakar.ellematovin.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 75 gram smör
  • 125 gram socker
  • 35 gram kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 35 gram mandelmjöl
  • 1 ägg
  • 6. Ta ut kakan ur ugnen och låt den svalna helt, gärna i kyl
  • Hallonpannacotta
  • 3 gelatinblad 250 gram hallon
  • 100 gram socker
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 5 dl grädde
  • Chokladmousse
  • 120 gram äggulor (ca 5-6 st)
  • 50 gram (ca 1) ägg
  • 90 gram socker
  • 60 gram vatten
  • 400 gram vispgrädde
  • 300 gram mörk choklad (minst 65% av god kvalité)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.