Recept och bilder är från denna blogg. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix. Pensla med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen i ca 8 minuter. 11 dl glutenfri mjölmix
Glutenfria våfflor – godare än originalet. Byt ut mot glutenfritthavremjöl. Jag gillar knapriga våfflor med mycket smak och det tycker jag att mitt recept på naturligt glutenfria våfflor levererar
Vi delar med oss av vårt favoritrecept samt tips på hur du får den luftig och saftig. Först lär vi oss dela en ananas som vi sedan steker i karamelliserat socker och bränner av med konjak
Jag gjorde ett glutenfritt hamburgerbröd på (glutenfria) havregryn och hasselnötsmjöl som jag kryddade med brödkryddor och gurkmeja (delvis för färgens skull, men det gav även mycket god smak)
Degen är perfekt om du vill göra avtryckav händer och fötter och sen hälla gips i också. Jag letade fram ett recept på "trolldeg" som jag sparat sen jag hängde på öppna förskolan med Norah(ganska länge sedan med andra ord)
Den här saffranskladdkakan är en perfekt dessert till julmiddagen eller adventsfikat. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 15-25 minuter, beroende på hur kladdig du vill ha kakan
Jag gjorde den här i halvsats, men det är bara att dubbla för att få ännu mer av det goda. den andra kakan jag bakade ikväll var ett test för att se om man kan fixa en glutenfri kladdkaka lika enkelt som en vanlig
Köp boken här… Receptet nedan från boken är till en lyxig favoritkaka. Använd kokosmjölk eller extra krämig kokosmjölk och häll av allt kokosvatten (den klara rinniga vätskan), använd bara det vita fasta, gräddiga av kokosmjölken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.