Glutenfri saffranskladdkaka med lingon och vispgrädde
www.stowr.se
www.stowr.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl bovetemjöl
  • 11 dl majsmjöl
  • 11 dl rårörssocker
  • 1100 g smör
  • 1200 g vit choklad
  • 13 ägg
  • 12 msk vaniljsocker
  • 13 msk sirap
  • 11 påse saffran
  • 1 lite salt
  • 1 Kokosflingor och smör till formen
  • 1 Grädde och lingon1. Ställ ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop alla torra ingredienser. 3. Smält samman smör och choklad. Rör ned ägg och sirap och blanda sedan samman chokladsmeten med de torra ingredienserna. 4. Smöra formen och strö i kokos, mycket godare än ströbröd. 5. Häll upp smeten och grädda i ugnen 15-20 minuter. 6. Innan serveringen, låt kladdkakan stå i kylen 1-2 timmar. 7. Servera sedan med grädde och lingon.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.