Tillsätt mer florsocker/kakao om den är för lös och droppvis med vatten om den är för hård. Smeten ska inte vara rinnig och inte för hård, utan bara krämig
Forma degen till små bollar och ställ ut dem glest på plåt täckt med bakplåtspapper. Det här är en variant av mitt recept på glutenfria syltkakor, som jag gör med hemmagjord lemon curd som fyllning
Blanda florsocker, kakao och salt i en bunke. Cookies är något som alltid funkar att bjuda på, speciellt när de varken innehåller gluten eller mjölk om man skulle råka ha någon allergiker i sällskapet
En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Jag bestämde mig då för att baka en squashkaka och utgick från receptet till min mjuka kaka men ändrade lite genom att byta ut lite av mandelmjölet mot kokosnötsmjöl samt la till riven squash och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.