Glutenfri ramen soppa-LCHF deluxe
Sustainable Living
Sustainable Living
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Sojaägg
  • 2 färska ekologiska ägg från frigående höns som vistas utomhus!
  • 0,5 dl ekologisk soja
  • Köttbuljong
  • 2 l vatten
  • 3 köttbuljongtärningar från Kung Markatta
  • 2 umamibuljongtärningar från Kung Markatta
  • 0,5 strimlad ekologisk purjolök
  • 1 slantad morot
  • 1 slantad palsternacka
  • 3 lagerblad 1 torkad chili
  • 3 krossade vitlöksklyftor
  • 3 cm slantad ingefära
  • 4 msk soja
  • 2 hopvispade äggvitor för att klara buljongen
  • 1 tsk sesamolja när buljongen är klar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.