Lyxiga fiskpinnar. Fiskpinnar, kan det vara bra mat. Ja, med en egen panering av mandelmjöl eller sesamfrön och en sås på vårt svenska superbär hjortron blir det en höjdare både smak- och näringsmässigt
Glutenfri pizza deluxe Pizzadeg. De flesta av oss kan nog relatera till de dagar (oftast söndagar. ) då man inte känner för att laga mat utan vill ha något snabbt, gärna salt, fett och hemlevererat
Källa. Hälsa som livsstilPortioner. 1 braspannaIngredienser. Pizzadeg100 g riven ost4 ägg0,75 dl vatten1 msk fiberhusk0,5 dl mandelmjöl0,25 dl kokosmjölLite saltTomatsåsTomatpuréBasilika (gärna färsk, men vi har alltid lite olika örter i frysen och fryst basilika går lika bra)Salt och pepparVitlökssås1 burk creme fraiche1 pressad vitlöksklyftaRivet citronskal efter smakSalt och peppar
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Här är recept på Glutenfria frallor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). 2 ½ dl Glutenfritt Finaxmjöl (röda paketet). Jag stekte bröd så här sent på kvällen när jag var så sugen på bröd men ville inte behöva plocka fram köksmaskinen och kånka på med att jäsa brödet m
4 dl naturligt glutenfri mjölmix. Sonen har beställt tårta till Nationaldagen så nu har jag bakat en chokladtårta som jag hoppas är lika god som den ser ut
Blomkålspizza är ett alternativ för den som vill ha en nyttigare pizzabotten utan gluten. En trend som tagit matvärlden med storm som jag var tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.