Glutenfri rabarberkaka med kokos, mandel och vit choklad - mjölkfri vid behov
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora ägg
  • 1½ dl ljust rårörssocker
  • 1 dl mandelmjöl
  • 3/4 dl kokosnötsmjöl
  • 1½ tsk bakpulver
  • 375 - 400 g ansad rabarber
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 msk vaniljsocker
  • 25 g kokoschips
  • 25 g mandelspån
  • 80 - 100 g vit choklad - "vanlig" eller mjölkfri
  • 60 g kylskåpskallt smör - vanligt, LF eller vid behov mjölkfritt margarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.