mixa färskosten och honungen, vispaihop smöret och jordgubbspurén med elvisp. Mixailitei taget av smöret och jordgubbsblandningen (den kan se lite skuren ut men går ihopi färskosten)
Servera med vispad grädde och bär. 1400 g Philadelphiaost. 12 msk fiberhusk. 11 tsk vaniljpulver. 1smör tillstekning. 13 dl vispgrädde. 1bär, till exempel blåbärVispaihop ägg, Philadelphiaost och kokosmjölk med en elvisp. 1Tillsätt alla torra ingredienser och vispatill en slät smet. Låt stå i 5 minuter. 1Stek pannkakorna i smör i en stekpanna på medelvärme. 1Servering
Efter att ha varit sugen på jordgubbstårta sedan nationaldagen smakade det så otroligt gott i helgen då jag äntligenfick mumsa på en tårta med jordgubbar och grädde
450 g Grov glutenfrimjölmix (jag använde Finax Grov Mjölmix). 11 dl glutenfria havregryn. 12 ½ tsk Bikarbonat. 1½ dl Mörk sirap. 15 dl Filmjölk. 12 dl Mix av nötter, frön och torkade frukter eller bär. 1Glutenfria havregrynVärm ugnen till 175 °C. 1Smörj och bröa en ugnsfast gryta som rymmer ca 3 liter, med smör och havregryn. 1Blanda mjöl, havregryn, bikarbonat och salt i en bunke. 1Tillsättsirap och filmjölk och blanda om. 1Tillsättnötmixen och blanda i degen. 1Häll smeten i grytan och ställ in den i nedre delen av ugnen och baka i ca 1 timme. 1Låt brödet sätta sigi ca 5-10 minuterinnan du lossar det från kanterna och vänder upp det och låter det svalna på galler under bakduk
aprikoser, russin, dadlar, blåbär och tranbär. Blanda havregryn, solrosfrön, pumpakärnor, rostade mandlar och valnötter, torkad frukt, linfrön, fiberhusk, chiafrön och salt i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.