Glutenfri rödbets- och äppelpaj med getost
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl
  • 80 g smör
  • 2 krm salt
  • 2 krm xantangummi
  • 1 stort ekoägg
  • 70 g lagrad ost
  • 1 stort fast och aromatiskt äpple - skalad och urkärnad vikt
  • ½ paket getost - 75 g
  • några kvistar färsk
  • rosmarin
  • 3 stora ekoägg ca 64 g
  • 1 boll mozarella - 125 g
  • 1 dl grädde
  • Mixa ihop pajdegen och tryck ut den i en lite högre smord
  • pajform med löstagbar botten. Låt degen gå ganska högt upp på kanterna. Nagga
  • och ställ in i kylen en timme. Förgrädda sedan i 200 grader 10 minuter, och
  • fodra genast med tunna ostskivor när pajskalet kommer ut ur ugnen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.