Glutenfri "pizza" på bönbotten - med fyllning av hemgjord tomatsås, ugnsbakade körsbärstomater, champinjoner, skinka och mozarella

Ingredienser

  • 2 satser pajdeg
  • 1 sats ugn
  •  
  • Tomatsås
  • 1 msk jungfruolivolja
  • 2 stora vitlöksklyftor
  • 1 tetra krossade tomater, 390 g - Delizie
  • ½ msk torkad hackad lök - eller ½ färsk finhackad lök
  • 2 msk osötad tomatpuré
  • ½ msk mörkt muscovadosocker
  • ½ msk lagrad balsamvinäger
  • vitlökssalt från kvarn, ganska många varv
  •  
  • Övrig fyllning
  • 300 - 350 g färska champinjoner, gärna lite större
  • 2 bollar mozarella
  • 150 g rökt skinka i tunna skivor
  • 150 g färsk mangold
  • valfria örtkryddor - jag tog oregano

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.