Glutenfri paj med skal av kikärtor, samt med fyllning av spenat, salsiccia och körsbärstomater
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 tetra kokta kikärtor,
  • 1 msk rapsolja
  • 1 helt ägg + 1 äggvita 2½ dl ljust bovetemjöl
  • 1 msk husk
  • 1 msk turkisk yoghurt
  • 55 - 60 g 300 g förvälld urkramad spenat - fryst och från egna trädgårdslandet
  • 1 förpackning rå salsiccia - 250 g - min är italiensk och kommer från Martina
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 stor vitlökskyfta
  • 10 körsbärstomater
  • 1 boll mozarella - 125 g - också från Martina
  • 1 dl grädde
  • 3 ägg
  • 30 g färskriven parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.