Glutenfri och mjölkfri mjuk kaka med potatis, tigernöt, bär och vit choklad - även nöt- och mandelfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 100 g chufa/tigernöt
  • 80 g kallpressad kokosolja - kan bytas mot smält, avsvalnat smör
  • 200 g kylskåpskall, kokt potatis
  • 3 stora ägg - sammanlagd vikt 175 g 100 g ljust rörsocker - ca 1 1/4 dl 2 msk kokosnötsmjöl - eller annat glutenfritt mjöl om du inte tål kokosnöt
  • 2 tsk äkta vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk nystött kardemumma
  • 50 g valfri vit choklad - vanlig, laktosfri eller mjölkfri
  • 200 g valfria bär - jag tog ungefär hälften havtorn och hälften blåbär

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.