Att blanda egen glutenfrimjölmix på naturligt glutenfria mjöler är både enkelt och roligt. Xantangummi är ett förtjockningsmedel som bland annat används för att få bra konsistens på glutenfria bröd och bakverk och förhindra att det blir torrt och smuligt
Har ni testat att göra eget glutenfritt fröknäcke någon gång. Knäcket nedan som jag upptäckte sist jag handlade på min ICA är det bästa och absolut godaste köpealternativ jag hittat hittills när det gäller glutenfritt fröknäcke
Först ut är detta glutenfria bröd. Måndag och vi river av en vecka med fyra nationella prov i engelska för åk 6 och 9, sambedömning av svenska nationella uppsatser och annat skojsigt
Blanda bikarbonat, bakpulver, salt, kanel, fiberhusk, mandelmjöl och mjölmix. Glutenfri morotskaka. Då bakar vi alltid någon god kaka och denna gången blev det glutenfri morotskaka till kaffet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.