Vill du testa någon annan variant kan jag rekommendera den här med hirsmannagryn, den här med mandelmjöl och kokosmjöl, den här saftiga äppelkakan med vita bönor i smeten, här en LCHF-variant, här en äppelkakepaj, här en äppelkaka av det lite mer rustika slaget, här en äppelkaka med kolasmak och karamelliserad mjölk, här en enkel och kryddig äppelkaka, här en äppelsmulpaj med havrekokostopping och vit choklad, här en riktigt lättgjord efterrättskaka medäpplen, och här en riktig festkaka med mango och mandelmassa
Recept på denna goda goda kaka hittar ni här. Idag bytte jag jordgubbarna mot rabarber. Jag tog ut den efter 40 minuter i ugnen, då får den en mjukare yta
jag köpte den på nätbutiken Glitne, som saluför glutenfria och mjölkfria produkter, och som är ett riktigt fynd för alla med olika allergier och intoleranser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.