Igår gjorde jag den här kakan, som passar lika bra till fika som till efterrätt. Hösten innebär för min del ofta att ta hand om gigantiska mängder äpplen
Emellanåt hittar jag liksom väldigt intressanta ting där i hyllorna, som dessa himlans fiffiga glutenfria Organic green lentil lasagne plattorna från Explore cuisine
GlutenfriLasagne. En tradition när vi åker till fjällen är att alltid äta lasagne när vi kommer upp. ICAS glutenfrialasagneplattor( tycker att de är de godaste på marknaden)
Recept på den Glutenfria Färskpastadegen finns HÄR. Jag gjorde Lasagne häromdagen, så gott. Jag kavlade helt enkelt ut degen och skar ut lasagneplattor som jag sedan lade i en ugnsform varvat med en tomatsås
Det här är en riktigt god och lite lyxig glutenfrilasagne med en smakrik köttfärssås som får puttra ihop extra länge och med en vitsås som får extra piff och smak med både parmesan och getost
Dagens lasagne blev en rejäl på tre varv majsplattor med en hel förpackning Oatly iMat förvandlad till bechamelsås med lite majsstärkelse ( OBS, iMat är inte naturligt glutenfritt, välj annan växtbaserat grädde om ni är osäker på att klara den ), grillad paprika, zucchini, champinjoner, röda linser som kokat sig krämiga i en god buljong
Idag delar jag med mig av ett recept på lasagne som är både glutenfritt och vegetariskt. Broccolipaj med rökt ost och utan pajbotten är också glutenfri och vegetarisk
Nu är det ju det här med att jag ännu en gång använde glutenfrialasagneplattor, som till lasagnen. I helgen lagade jag öppen lasagne, något jag velat prova länge
Lasagne är en maträtt som aldrig känns fel och som dessutom går att variera på många olika sätt. Det här är mitt bästa recept på en krämig och god klassisk lasagne
Gör så här. 1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Vispa samman smör, socker, vaniljsocker och sirap. 3. Blanda mjölet med bakpulver och blanda samman med resten av ingredienserna till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.