De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås. Jag föredrar helst mina churros med dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås
Rör ihop allt med en gaffel till en smet, så det bara är att ber ut på den utkavlade degen. Börja med att röra ihop smör, florsocker och vaniljsocker till fyllningen
Äppelpaj med vaniljsås är verkligen något som jag förknippar med hösten. Så nu blir det kvällsfika med lite äppelpaj framför Brottsligt (älskar det barnprogrammet
En glutenfrikokospajmed ett skal som görs på ynka TVÅ ingredienser. Du kan fylla den med i princip vad du vill för det här pajskalet är helt galet gott
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Men då gör jag scones på morgonkvisten, väldigt fort gjort att blanda ihop degen/smeten och så gräddas dom medan jag sminkar mig och gör alla andra sysslor
Blanda ut jästen i vattnet tillsammans med olja och honung. Här är recept på Glutenfria frallor. Vispa med en gång (utan att vänta) hastigt ihop med en ballongvisp eller slev till en jämn smet
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.