Glutenfri kantarell- och Västerbottenpaj
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Glutenfri kantarell- och Västerbottenpaj
  • 4-6 portioner Pajbotten:
  • 2 dl ekologiskt majsmjöl
  • 1 dl solroskärnor
  • 125 g smör, skuret i mindre bitar
  • 3 msk vatten
  • 1 dl ekologiskt rismjöl
  • 1 nypa salt
  •  
  • Fyllning
  • 600 g kantareller skurna i bitar
  • 1 medelstor purjolök i centimeterstora bitar
  • 1 burk soltorkade tomater i olja
  • 1 dl bladpersilja finhackad
  • 150 g västerbottenost
  • Äggstanning
  • 3 ägg 2 dl grädde
  • 1 dl mjölk
  • 2 krm salt
  • 2 krm kajenpeppar
  • Smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.