Dessa bullarna är så goda så du märker inte att de är glutenfria ens. Gör nästa degbit och pensla bullarna med ägg & vatten du vispat upp med gaffel, strö över mandel och pärlsocker
Tillsätt socker, glutenfri mjölmix blandad med hjorthornssalt och arbeta till en smidig deg. Gör den något lösare om du vill spritsa ut degen än om du formar degen till bullar "för hand"
Inlägget Glutenfriabullar med rödbeta dök först upp på A Big Heart & Soul - Jessica Clarén. Glutenfritt bröd som smakar bra tycker jag är så extremt svårt att hitta i butikerna
Hittade detta recept på supergott bröd, passar perfekt om du ska servera en gryta, eller ät dom bara som dom är med lite smör på, kanske till kvälls teet25 gr jäst2½ dl vatten2 msk rapsolja1 tsk timjan½ tsk salt½ dl kesella5½ dl mjölmix med fibrer½ rödlök½ paket fetaost (75 gr)6 st svarta oliver (urkärnade)2 msk hackade soltorkade tomaterGÖR SÅ HÄR
Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla. Glutenfritt knäckebröd med frön och majsmjöl 1 plåt. Bröd, Frön, Glutenfritt, Hårt Bröd, Knäckebröd, Majsmjöl 2 dl majsmjöl
Jag måste säga att jag har dålig erfarenhet från glutenfria bakupplevelser. Men nu äntligen, här kommer recept på en supergod äppelkaka som även kan bjudas på när man har glutenintoleranta gäster
Här är recept på Glutenfria frallor. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.