Skär skivor på längden eller tvären, om du vill göra smörgåsbakelser. Och förstås alla andra som vill ha ett gott glutenfritt och mjölkfritt alternativ, tyvärr är det ju inte så vanligt att hitta sånt på caféer, än
Orginalinlägget Glutenfritt bröd – Paleo/LCHF hittar du på Hälsa som livsstil. Brödet är helt mjölk- och glutenfritt och består enbart av ett fåtal ingredienser
Jag kan inte riktigt bestämma mig vilken slags cheesecake jag tycker om mest, frusen cheesecake, ”vanlig” cheesecake som bakas eller cheesecake som får stelna i kylskåp (så kallad ”nobake”)
Naturligt glutenfri och mjölkfri morotskaka (paleo). Mättande, dekadent och till och med nyttig… Denna supersaftiga naturligt glutenfria morotskaka är också mjölfri (fri från sädesslagen), mjölkproteinfri och bakad utan vitt socker
Detta recept kommer från Maria Blohm & Jessica Frej och jag hittade det i en av söndagsbilagorna. Glasyren gör du genom att smälta 50g smör, rör sedan i 1tsk vaniljsocker, 130g florsocker, 2msk kakao och 3msk starkt kaffe
De är naturligt glutenfria, mjölkfria och kan göras paleo-vänliga beroende på hur du sötar dem. Grädda i ca 6-7 min tills biskvierna är genombakade och gyllenbruna
Får jag fresta er med en "nobake" och vegansk variant av cheesecake. Den innehåller visserligen ingen ost, men jag tycker ändå att den påminner om en cheesecake
Jag visste inte riktigt vad jag skulle kalla den här underbara chokladskapelsen… Bananbrownie var tanken men eftersom att den blev så saftig och samtidigt kompakt – på ett bra sätt – så klämde jag in “fudge” i namnet också
200 gram havrekex (typ Hobnobs). 200 gram havrekex (typ Hobnobs). Jag är så inspirerad av danska Maja Vase och har försökt mig på att göra lite bakverk som liknar hennes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.