Glutenfritt, nyttigt, proteinrikt, Snabbt. Toppad med skivad banan, kaneloch honung. Går ju jättebra att förbereda och ta med till jobbet eller träningen
Har nu en glutenfri frukost”flinga” som vi serverar med bikaka och yoghurt. Just nu är det många som har en glutenfri diet och då har vi anpassat oss till det
Mosa banan och blanda med ägg. Riv äppleoch blanda i. Och gud så goda de blev. Blanda alla torra ingredienser i en separat skål, häll sedan ner detta i smeten och blanda väl
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Men äter man även LCHF finns ju ingen anledning att äta de fabriksbakade glutenfria bröden, då de innehåller massor av kolhydrater från majsmjöl och rismjöl
Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad. Den är varsamt sötat och rostad, full med bra fetter, fibrer, vitaminer och mineraler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.