Glutenfri granola med äpple och kanel
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10-12 port
  • 300 g glutenfria havregryn eller en blandning av glutenfria flingor och gryn t.ex. boveteflingor och hirsflingor.
  • 100 g frön, jag använde pumpakärnor och sesamfrön.
  • 75 g nötter, grovt hackade – jag använde valnötter men andra nötter går bra. Ersätt med kokosflingor för nötfri variant
  • 100 g torkade russin eller tranbär
  • 3 msk smält kokosolja
  • 2 små syrliga/söta äpplen, urkärnade och delade i stora bitar
  • ev extra sötning efter smak. Jag tillsatte 2 msk honung
  • 1,5 msk kanel
  • 0,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.