Glutenfri grönkålspaj med olika sorters ost och pistaschnötter
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl bovetemjöl
  • ½ dl boveteflingor - för att få skalet lite matigare och "crunchigare"
  • ½ dl potatismjöl
  • ½ dl tapiocamjöl
  • 1 msk husk
  • 100 g kylskåpskallt smör
  • 1 stort ekoägg - 71 g 1 msk iskallt vatten
  • 150 g repad grönkål
  • 2½ dl grädde
  • 2 tsk dijonsenap - stark osötad från Liss
  • Ellas
  • 90 - 100 g blandad riven ost med smak
  • 3 ekoägg - ca 210 g en "näve" pistaschnötter
  • en lite mindre "näve" pumpafrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.