Jag testade detta recept idag och för att göra receptet glutenfritt använde jag mandelmjöl istället för vetemjöl och det blev så gott att så här kommer jag göra äppelpaj i fortsättningen
De här brownieserna är så otroligt goda – och de är helt glutenfria, proteinrika (+ fulla med mineraler), och måhända kanske lite avtändande med sin ingredienslista vid en första anblick
Här är recept på Glutenfria frallor. Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor. Glutenfritt bröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 2,5 dl glutenfria havregryn eller hirsflingor
När jag smakade smeten (för det måste man ju) insåg jag att den skulle bli galetgod eftersom den påminde om mammas citronfromage i smaken – dvs perfekt balans mellan syra och sötma
Godkväll på er. Och jisses så god den var. Nu får ni tyvärr hålla tillgodo med en urusel bild, men försök föreställa er hur vacker och fin den var egentligen
3 dl Havregryn Glutenfri. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ihop alla ingredienser till pajdegen. Skala och skiva äpplen och blanda i en skål med de torkade kryddorna och honungen
Godaglutenfria och mjölkfria syltgrottor. Glutenfritt/ mjölkfritt/Lchf den. God natt världen. En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.