Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
På Kitchentime hittar du de saker som är bra att ha hemma för att göra dessa goda glassar. Under de kommande dagarna kommer jag att dela med mig av några smaskiga glassrecept i samarbete med Kitchentime som du kan fixa hemma helt själv och som innehåller ingredienser som är bra för BÅDE kropp och själv
När du tar ut den från kylskåpet så pudra på florsocker och lägg ett gäng med polly. Ingredienser. 3 tsk vaniljsocker. 1 påse polly 200 gram, ahlgrens tog hon. Sätt ugnen på 175 grader. 2 ägg 3 tsk vaniljsocker. 1 påse polly 200 gram, ahlgrens tog hon
Blanda ihop alla ingredienser till degen i samma bunke, till en kladdig deg. 7 dl havregryn (mixas till mjöl)2 tsk bikarbonat1 tsk salt2 ägg3 ½ dl filmjölk1 morot. Sätt ugnen på 180 grader. 3 ½ dl filmjölk
Glöm inte att röra om så inget bränns på botten. 13 st ägg. 13 dl frysta hallon. 10,5 dl vattenSå här gör du Sätt ugnen på 200 grader. Häll i en form på 15 eller 18 cm och fodra formen, inte enda upp till kanterna. Grädda i 30 minuter, stäng av värmen och låt stå i eftervärmen i 30 minuter till
När vi går ut och äter middag på restaurang vill jag sällan äta efterrätten på restaurangen utan föredrar att gå till typ Espresso House för att njuta av deras goda muffins
Det blev en jättegod glutenfri brownie som inte bara är god utan även nyttig. Jag har lovat att fixa efterrätt och passade på att testa ett nytt recept nu på förmiddagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.