Glutenfri chokladkaka
BY ROSENGRIP
BY ROSENGRIP
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 60 g smör
  • 220 g ägg
  • 125 g mörk choklad
  • 15 g strösocker
  • 1 msk
  • 45 g strösocker
  • 1/2 dl
  • 70 g mörk choklad
  • 160 grader Smörj en springform med smör, pudra sedan med ett täcke av kakao, eller täck botten med bakplåtspapper. Smält smöret, separera äggvita från äggula i två olika bunkar. Hacka choklad i en bunke och smält försiktigt i micron. Vispa äggula med en del av strösockret pösigt, sedan vispar du äggvitorna till maräng och vispa i lite i taget av strösockret. Blanda smör och smält choklad och blanda med äggulorna. Vänd i lite i taget av marängen med en slickepott. Fyll springformen och grädda mitt i ugnen på 160 grader i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.