Servera med riven parmesanost ochsolrosfrön på toppen. parmesanost solrosfrön. Hetta upp smör i en stekpanna medmed höga kanter och stek champinjoner och lök
Kör man med kokosmjölk, skeda ur mer av det feta och skippa lite av vattnet. Vi hade ingen direkt mat hemma och jag letade runt i skafferiet och kylskåpet och fick ihop denna gryta
Jag gjorde ett glutenfritt hamburgerbröd på (glutenfria) havregryn och hasselnötsmjöl som jag kryddade med brödkryddor och gurkmeja (delvis för färgens skull, men det gav även mycket god smak)
Det finns numera en mängd olika pastasorter som är både nyttiga, i vissa fall väldigt proteinrika och naturligt glutenfriamed rena och bra ingredienser
Solrosfrön. Om du inte äter glutenfritt, så servera dem gärna med sallad och tahinisås i ett pitabröd. Jag hade både rå blomkål och blomkålspuré över sedan jag gjorde de här vitlöksfrästa champinjonerna med blomkålspuré häromdagen, så det behövdes komma till användning - och det slutade med kanske världens godaste veganska blomkålsfalafel (som egentligen inte alls är falafel, eftersom det inte finns en enda kikärta i receptet - men något bättre namn kan jag inte komma på)
Lätt att göra med bekanta och fräscha smaker av basilka, vitlök och soltorkad tomat. Det är en god och mättande sallad som passar när som helst helt enkelt
Eftersom vi äter glutenfrittoch vill få lite mer variation och inte bara använda kokosmjöl och mandelmjöl som bas har vi testat oss fram till att använda blomkål som mjölersättning
Jag älskar chiagrötmed smak av saffranochmed mjuka bitar av fikonoch har redan lagt upp en variant av det här receptet med hallon, men jag tyckte att det var värt att tipsa igen, denna gången utan topping
Alltså att kunna äta en bruschetta medfikonoch ricotta som förrätt. Att baka glutenfritt bröd tar ingen tid alls - i jämföresle med vanligt bröd som oftast ska jäsa
Hursomhelst bestämde jag mig för att testa en glutenfri variant på samma tema, för även vi glutenintoleranta måste ju ha rätt till gott fikabröd, eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.