Glutenfri banankaka
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • 180 g strösocker
  • 200 g banan
  • 75 g smör
  • 55 g maizena
  • 50 g majsmjöl
  • 40 g mandelmjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 msk vaniljsocker
  • 50 g mjölk
  • 0.5 tsk kanel
  • 0.5 tsk ingefära
  • 1 krm salt
  • 0.5 tsk kardemumma
  • 70 g valnötter
  • 1 tsk fiberhusk
  • smör
  • 2 msk smält smör
  • 2 msk farinsocker
  • 1 tsk stött kardemumma
  • 150 g nutella
  • 30 g smör
  • 2 msk vispgrädde
  • 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.