Glutenfri adventspaj med skinka, ost, spenat, brysselkål och saffranscrème fraiche
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl rårismjöl
  • 1 dl hirs
  • 110 g smör eller mjölkfritt margarin
  • 2 msk turkisk yoghurt
  • 1 förpackning babyspenat
  • 12 - 15 små soltorkade körsbärstomater
  • 175 g rökt skinka
  • 10 - 12 brysselkål
  • 3 - 4 dl nyriven
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 dl grädde
  • 4 ägg
  • Mixa ihop pajdegen i matberedare, och tryck ut degen i en lätt smord, låg och vid pajform.Nagga botten, och ställ in i kylskåpet minst en halvtimme.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.