Själva kakan är både glutenfri ochmjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Med andra ord betyder det att tårtan ska både vara socker, gluten och laktosfri, japp där fick jag något att bita i, men eftersom jag älskar utmaningar så var jag såklart tvungen att testa
Jag hittade detta recept på bloggen Bakverk & Fikastunder och tyckte kakan såg riktigt god ut, och att den inte innehöll socker gjorde den ännu bättre (funkar då även för dem som följer lchf)
Som vanligt när jag bakar vill jag att det ska vara vetefritt, sockerfrittoch komjölksfritt. Dessutom vill jag så klart att det ska smaka jättegott och gå snabbt att göra
Nu har jag varit igång och bakat igen. CHOKLADKAKA - utan mjölkprotein, gluten & socker. Fast för mig kommer det aldrig att finnas någon riktig ersättare till socker, vitt mjöl, smör, grädde
behövs potatismjöl om du använder bär som lätt blir vattniga, och mer socker vid tex. Inte lätt att bjuda på nåt men denna smulpaj blev både gluten och mjölkproteinfri
Gluten, mjölk, äggfritt -. Jag hade tidigare provat göra en gluten ochmjölkfri smulpaj till någon annan så detta kom jag på att jag kan ju bara göra "smulet" uppepå
(körsbär - frysta eller färska). Med tanke på innehållet i den här kakan behöver du inte tänka på att motstå utan kan unna dig en bit och kanske även påfyllning
Därefter kakao ochvaniljsocker. TwitterFacebookE-postSkriv utGoogleGillaGilla Laddar. Det innebär att det matfett vi använt inte fungerar längre och de andra på marknaden innehåller solros
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.