Här kommer ett helt mjölkfritt alternativ på advents- eller julgodis, gjort på sojagrädde. Den goda chokladen med tranbär och blåbär köpte jag på Plushälsa, men annan mjölkfri choklad fungerar också
Dela matfettet i tärningar och finfördela det med mjölet till det blir en kletig deg. Denna paj gjorde jag när vi hade kräftskiva tillsammans med grannarna varav flera har allergier
Det som är super med denna ” cheesecake” är att den går att frysa så äter man inte upp allt är det bara att ställa in den i frysen igen och ta fram till nästa tillfälle
Då jag bakade med Theodor så bakade vi i två miniformar, vet ej storlek. Kakorna gräddade jag på 150 grader i ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader. ca 35-40 min. Muffins lär ta ca 10-20 min
Där kan du se vilken fisk som är grönmärkt och fritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iaktta viss måttlighet med, och vilken som är rödmärkt och helt no-no
Kika gärna in där om du är intresserad av naturlig hud- och skönhetsvård bl a. För att inte tala om alla smärtlindrande krämer och geléer som var och varannan av oss smörjer in värkande axlar, ryggar och knän med
Garanterat pill - och sörpelfritt, men ändå med den härliga kräftsmaken. Nåja, det är inte alla som gillar att sörpla och slafsa och försöka pilla ut kräftstjärtar
Smält smör med socker och låt det koka och bubbla några minuter. Vill man ha dem mer tuggiga än knapriga - använd vanligt socker/ honung och lite mindre tid
PS Häromdagen såg jag att min vanliga hälsokostbutik, Life, fått hem både kokosmjöl, skalade hampafrön, chiafrön, kokossockeroch cacaonibs i sitt Superfruitsortiment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.