Själva kakan är både glutenfri ochmjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Dela matfettet i tärningar och finfördela det med mjölet till det blir en kletig deg. Denna paj gjorde jag när vi hade kräftskiva tillsammans med grannarna varav flera har allergier
Det som är super med denna ” cheesecake” är att den går att frysa så äter man inte upp allt är det bara att ställa in den i frysen igen och ta fram till nästa tillfälle
Då jag bakade med Theodor så bakade vi i två miniformar, vet ej storlek. Ta honung, kokossocker, dadelsirap eller lönnsirap) 4 msk kakao (helst raw) 1 tsk bakpulver Kör allt i en blender häll i muffinsformar och grädda i ca 10-20 min på 150 grader
Där kan du se vilken fisk som är grönmärkt och fritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iaktta viss måttlighet med, och vilken som är rödmärkt och helt no-no
Garanterat pill - och sörpelfritt, men ändå med den härliga kräftsmaken. Nåja, det är inte alla som gillar att sörpla och slafsa och försöka pilla ut kräftstjärtar
Det var lite "pickligt" att vända på pannkakan, och du behöver en bra, riktigt böjlig stekspade. Eftersom sirapen är rejält söt är det gott med något syrligt som bryter av, så servera gärna sour-cream till, eller grekisk yoghurt blandad med vispad grädde
Även som gluten- och mjölkallergiker vill man ibland festa loss på något sött och gott. Jag tycker alltså att du kan unna dig en muffins utan ett dugg dåligt samvete, även om du försöker hålla igen på kolhydrater och leva hälsomedvetet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.