De här våfflorna är fria från mjölk, gluten, tillsatser och socker. Till våfflorna gjorde jag en mangosorbet och chiasylt av blåbär och just den kombinationen gav mig de godaste våfflor jag någonsin har ätit
En middag som är både gluten och laktosfri. Spännande och annorlunda och absolut god. Står på bordet hos oss när våra fina gluten och laktosintoleranta vänner delar vår middag
Och i morgon kommer alltså våffeloset att tätna likt Lutzendimma över landet. Fast jag tjuvstartade förstås redan igår för att kunna ge er ett nytt och pinfärskt våffelrecept
Rör samman havredrycken och vattnet. Tillsätt resten av vätskan och margarinet. Grädda i het lag och servera direkt med t ex mjölkfri glass eller mjölkfri grädde samt sylt eller bär
Smula jästen i en bunke, tillsätt övriga degingredienser och arbeta samman ordentligt. Rör samman smör, socker och kardemumma och häll blandningen i degsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.