I was given the mandate to bake a gluten-freeanddairy-free cake. It tastes good, it's moist and has a texture reminiscent of ordinary cake base, and quite honestly, you don't notice that it's gluten-free
Here I mixed up a batter of gluten-free flours with a very successful outcome. And to serve the pancakes with a sweet sugar free date jam made everything perfect
Add sliced bananas and blend until smooth. 12 teaspoons gluten-free baking powder. 12 bananasMix dry ingredients in a bowl (rice flour, oat flour, baking powder, salt and cinnamon). 1Mix wet ingredients in another bowl (milk, agave syrup, vanilla extract and oil). 1Combine dry and wet ingredients with a blender or with a wood spoon. 1Place 1/4 cup of batter in a hot pan lightly greased and cook for about two minutes for each side. 1Serve with sliced banana and agave syrup
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke. Tillsätt resterande, blöta ingredienser och blanda om ordentligt tills en slät klumpfri smet har skapats
Söndagen skiner med strålande sol och jag kikar in här med strålande leende. Det är snart dags för påsk, det är snart dags för "officiell riktig" vår och sommar, och det är därför dags för lite passande efterrätter för detta
Jag drömmer om de här fortfarande. Mix all the ingredients for the pancakes in a bowl. Coconut cream is sweet in itself, so no sugar is needed and I used thawed strawberries as a topping
Sen kom jag hem och sprang iväg till ICA med mamma för att köpa lite tills helgens experimenterande - blir en nyttig peanut butter cheesecake om man lyckas så inhandlade lite Philadelphia
I love to have a Danish rye bread or some kind of sour dough (preferably spelt or rye) on hand for my daily avocado toasts, but most often I buy it at my local bakery
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.