Gluten - ägg och laktosfria, skurna pepparkakor med mandel
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl rårismjöl
  • 1 dl mörkt bovetemjöl - hittar du inte mörkt bovetemjöl så går det bra med vanligt också
  • ½ dl mörkt muscovadosocker
  • ½ dl ljust muscovadosocker
  • 1 tsk mald kanel
  • 2 krm mald pomerans
  • 2 krm mald ingefära
  • 1 krm malda kryddnejlikor
  • 1 krm nystött kardemumma
  • 1 krm vaniljpulver eller 1 tsk äkta vaniljsocker
  • 1 msk fiberhusk/malda psylliumskal
  • 1 tsk bikarbonat
  • 110 g LF smör eller mjölkfritt margarin
  • 1 - 2 msk yoghurt - vanlig LF, eller LF turkisk yoghurt. Mjölkfritt yoghurtalternativ går också bra.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.