Här kommer ett recept på en tårta som lätt görs både laktos och glutenfri och passa många. Den är god med sina lite syrliga bär och crème fraiche istället för grädde som fyllning
juliga dadelbollar med morot, ingefära och kanel (veganska). De har fortfarande dadlar som grund men som smaksättare använde jag mig av bland annat morot, ingefära, kokos och kanel
Och rulltårtan är så lättgjord att ni faktiskt hinner baka den till jul. Jag hade turen att hitta jättefina kanderade apelsinskal och citronskal utan en massa tillsatser på
Jag har inget emot julskinka, köttbullar och prinskorv. Men vi behöver alla äta mer grönt, inte bara på julen, och jag puffar gärna för mer vegoinslag på julbuffén
) Jag är själv riktigt sugen på några fina glasflaskor och dottern blev så förtjust i denna matlåda. I matlådan på bilden ser ni en härlig julsallad med bla grönkål, brysselkål, apelsin, granatäpple och saffransvinägrett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.