Äppelpaj är nog min favoritpaj och den här gången provade jag att göra en amerikansk äppelpaj med gallerlock och serverade den med en slags vaniljgrädde till som blev väldigt god
Igår blev det lite bakning i form av mjuka proteinkakor med smak av äppelpaj. Yesterday I did some baking in the form of soft protein cakes with the taste of applepie
en annan raw variant av kaka. 5 msk agavesirap. 2 msk agavesirap. Mixa nötterna till botten grovt & tillsätt resten av ingredienserna, mixa till det går ihop & går att trycka ut till en botten 3. 5 msk agavesirap
2 ½ pounds apples, peeled and cored, then cut into wedges (5 large honeycrisps will do it). 1 tablespoon apple cider vinegar. 1 recipe all-purpose pie dough
Rulla upp degen på kaveln, och rulla ut den igen över en pajform med löstagbara kanter. En underbart god paj från Leilas senaste bakbok "A piece of cake"
Then remove from oven, top with coconut oil, coconut sugar, maple syrup, cinnamon and salt and toss with a spoon or spatula until evenly coated (I like doing this on the pan to save time/mess, but you can also do this in a mixing bowl)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.