Den här goda glasstårtan bjöd Jennie på igår och den passade utmärkt som midsommartårta. Jag tillsammans med mina fina vänner Lisa och JennieIgår hade vi en jätte trevlig midsommarafton, med allt som hör till
Då hitta jag dessa blondies medkörsbärochchoklad som finns i Elle Mat & Vin. Så jag blev så glad när mina föräldrar gav mig en stor burk med färska körsbär som de hade plockat
Häll bort rommen från körsbärenoch blanda bären med lite mjöl. Strö lite mjöl över brödet och snitta det sedan med en mycket vass kniv eller med ett rakblad
Garnera gärna med färska jordgubbar och maränger. Maränger (köpta går bra med). Häll i den smälta vita chokladen (micra ngn minut för att smälta) och rör runt
I medchokladoch skumtomtar, värm och så är det färdigt. Innan jag drog iväg till jobbet imorse passade jag på att experimentera i köket och jag tänkte delge er det lilla ”recept” som jag fixade med
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.