Särskilt när det kommer till fikat en sommardag och man inte kan bestämma sig för om man ska svalka sig med en krämig glass eller stilla suget efter en ljuvlig paj
Varför välja mellan Crème Brûlée, cheesecake eller paj när du kan få en dekadent krämig cheesecake i en knaprig pajskal och toppad med knäckig typisk Cremè Brûlée bränd socker
Eftersom att jag sällan nöjer mig med att göra en vardaglig kladdkaka så var jag ju tvungen att göra en glasyr med after eight på kladdkakan och toppa med grädde och bär
Dekorera eventuellt med jordgubbe och mynta. Vispa äggulor och resten av florsockret pösigt. Vänd ner jordgubbs-purén i äggvispet och vänd sedan i grädden
Mousse med jordgubbar, limeochvitchoklad (ca. När allt är försiktigt ihoprört portionerar du ut moussen och ställer portionerna kallt i några timmar innan du garnerar med rivet limeskalochvitchokladoch serverar
Garnera gärna med färska jordgubbar och maränger. Maränger (köpta går bra med). Häll i den smälta vitachokladen (micra ngn minut för att smälta) och rör runt
Den här goda glasstårtan bjöd Jennie på igår och den passade utmärkt som midsommartårta. Jag tillsammans med mina fina vänner Lisa och JennieIgår hade vi en jätte trevlig midsommarafton, med allt som hör till
Mörk chokladbottenmedvitchoklad, limeoch mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.