Raw glassmedmynta & lime. Jag fick inspiration av Sveriges bästa dessert inspiratör Leila Lindholm när hon var med på nyhetsmorgon för några veckor sedan då hon gjorde denna glass
Jag tycker det är gott att dricka bara som det är, men om man vill kan man söta med lite honung. Receptet på glassen finns upplagt på Rawfood by Ericas blogg och det består av cashewnötter, granskott, kokosolja, honung, citronsezt, spirulina och vatten
Jag är ingen vidare glassperson, kanske mest för att jag inte tål det (men är riktigt svag för cocosglassochglassmed smak av grönt äpple och senaste favortiten mandarin, ser ni temat, udda smaker) men sorbeter har jag alltid gillat då jag tycker att det känns fräscht och även om så inte är fallet, nyttigare än glass
/ Mixa allt och smaka av med salt och peppar. 1 plant of fresh mint / 1 kruka färsk mynta. 1/3 lemon, zest and juice / 1/3 citron, saft och skal. / 1 kruka färsk mynta. / 1/3 citron
Blanda citronskaloch -saft, myntaoch rosmarin och fyll steken med det. Blanda mjöl och lagalätt och rör ner det i såsen tillsammans med balsamico och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.