Men när jag klev upp hade det övergått till regn, så när vi åkte i väg var det bara en slaskig sörja på vägarna som senare blev värsta ishalkan med kraftig blåst dessutom
Glaserade falska revbensspjäll. På julbordet är revbensspjäll min absoluta favorit. Alla kläder sitter lite tajtare, det finns med andra ord mer att älska och bara så ni vet det, rund är också en form
Dock är jag redan klar med den vilket innebar att jag kunde göra vad jag vill denna förmiddag. Häromkvällen fick mamma ett ryck och skulle bestämt ha revbensspjäll till middag
Mycket goda med den kryddiga glazen och kokningen gör att de blir otroligt möra. Revbensspjäll är gott på julbordet men man kan ju inte äta allt på samma gång så jag gjorde dessa tidigare i julveckan istället
Vi, ja vi serverade den nyligen till helgrillad oxfile som täckts av en god honungsglaze, karamelliserad rödlök, grillad potatissalladmed färskpotatis, grön sparris, sugarsnaps, skogschampinjoner, fetaost och finhackad bladpersilja
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Det blev en smakrik kycklinggryta som vi åt med färsk pasta. Så en timme med hjärtat i halsgropen, när hon och de andra gymnasterna gjorde volter och annat spännande
Och det räcker med glaze, jag lovar för buljongen ger också smak. Täck med vatten (eller buljong om du väljer det), lägg i grönsakerna och kryddorna (inte om du använder buljong)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.