Till påsk blev det i år en cheesecake smaksatt med mango- och passionsfrukt. Ännu en Lomelino tårta. Jag dividerade länge över vad jag skulle baka och slutligen fastnade jag för den här, en lätt och fräsch efterrätt men gula inslag
GladPåsk. En gladpåsk till er alla. 04 Apr. 07. 03. Påskens desserter och sötsaker. 0kommentarer. Ja, idag är påskäggsletardagen här till barnens stora glädje
I år blir det inte lika mycket Påsk pyssel i mitt kök som det brukar vara. Men lite har det redan hunnit bli och lite mer ska jag se till att hinna med
Vad härligt det ska bli med påsk. Jag är nästan helt ledig nästa vecka vilket betyder att jag har en massa tid för att baka, laga och pyssla inför påskhelgen
Den här laxen är ingenting som jag kan ta åt mig äran av. Det är min svärmor Siris berömda festlax - helt enligt originalreceptet och med hennes egna ord - som alltid bjöds till förrätt när det vankades festligheter av olika slag, året om
Gladpåsk. Jag hann visst med ett inlägg till innan påsk – men det blir ett kort ett. Förra veckan köpte jag en klick tarama från en grekisk restaurang i stan och därför gjorde jag en taramosalata till ikväll
I år var jag verkligen inne på en fräsch, hälsosam och samtidigt färggladpåsk. Vad säger ni om Minimozzarella, mango, avocado, rödlök, babyspenat, pumpakärnor med mera
l. 1-2 burkar matjessil. 2 hårdkokta ägg. 3 msk hackad röd lök. 1 msk hackad dill. 4 msk smör. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar
l. 1-2 burkar matjessil. 2 hårdkokta ägg. 3 msk hackad röd lök. 1 msk hackad dill. 4 msk smör. Låt sillen rinna av något och fördela den sedan på fyra tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.