För dig som gillar lutfisk finns en helt suverän förpackning frånLysekils som tillagas på nolltid i mikron, och som till och med visslar när den är klar – och som dessutom smakar precis som den lutfisk mormor lagade
För fler recept på ”raw” julgodis titta gärna in på Karin Rahms Blogg, Green Earths Blogg (där jag för övrigt köper nästan alla mina ingredienser) och såklart på Food Pharmacy’s Blogg
Det går att göra vegansk mascarpone på silkestofu och kokosmjölk. Jag undrar också vart man enklast får tag i sockerfri choklad och om du vet någon bra som du använder och vill rekommendera
Strö de fint skivade rabarberna och jordgubbarna i en pajform, formen behöver ej smörjas. Smält smöret i en liten större panna på svag värme, tag bort från plattan
Härliga kycklingben som bakas av i ugnen på en läcker bädd av potatis, äpple och lök, och det bästa är att när allt är klart har det även blivit en läcker skysås i botten
Dom blev faktiskt helt okej, nästan bättre än vanliga till och med. Ibland har man bara det där suget att man måste verkligen ha och idag var en sån dag
Jag vet inte vad "man" säger, men jag säger att det blir inte så mycket bättre helt enkelt. Och så gillar jag att man kan göra bottnen på lite olika sätt, förutom att "bara" blanda krossade digestivekex med smält smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.