Glöggmarinerade hallon med mascarponemousse och pepparkakssmul
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl frysta hallon, upptinade
  • 2 msk glögg, gärna starkvin
  • 0,75-1 msk florsocker
  • 100 g färskost
  • 100 g mascarpone
  • 2 msk florsocker (mer om du önskar sötare)
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl vispgrädde
  • 10 pepparkakor
  • Glöggmarinerade hallon2 dl frysta hallon, upptinade 2 msk glögg, gärna starkvin 0,75-1 msk florsocker
  • Vanilj- och mascarponemousse100 g färskost 100 g mascarpone 2 msk florsocker (mer om du önskar sötare) 1 tsk vaniljsocker 2 dl vispgrädde
  • Pepparkakssmulca 10 pepparkakor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.