Med tanke på alla recept på granolaoch müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Här åt jag den som efterrätt tillsammans medkokosyoghurtoch torkade jordgubbar. Förut brukade jag göra en granolamed bovete, hirs, nötter och frön och den är verkligen supergod
Jag brukar för det mesta göra "vanlig" müsli, dvs jag bara hackar nötter och bär och lägger över kvargen/yoghurten men en granola gör man ju i ugnen, man rostar nötterna lätt tillsammans med i mitt fall kokosolja och honung
Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad. Den är varsamt sötat och rostad, full med bra fetter, fibrer, vitaminer och mineraler
Blanda ihop ordentligt och sprid ut på två plåtar täckta med bakplåtspapper. aprikoser, tranbär, russin)Blanda gryn, kli, frön och nötter i en stor bunke
Vispa yoghurtmed honung och grädde. Blanda med sked chokladen, ären, bipollen i yoghurtblandningen. Jag använde honung och bipollen istället för raffinerat socker samt choklad med stevia
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.